Instagram’dan babasıyla ilgili açıklama yapan Ahmet Tatlıses şunları söyledi:
"Babam şu an yoğun bakımda ve hala bir yaşam savaşı veriyor ki bu bir beyin ameliyatıdır yani giderken de ameliyata girmeden öncede benden ya da herkesten helallik alma ihtiyacını hissedecek kadar ciddi bir durumdur. Herkes yordamını bilecek yoksa ömrümü ona can yeleği eden ben yanında değilim ya işte buna doktorum müsaade etmedi. Babam dualarımda, kalbimdedir diyerek konuştu.



Bu sitem sosyal medyaya biraz ağır gelmiş olabilir. Sosyal medyayı da bu kadar önemsemek doğru mu bilinmez. Ancak göz önünde olunca ister istemez insan kendini anlatma gereksinimi duyuyor. Kim ne düşünürse düşünsün diyemiyor.



Kendini bilen kişilere de seslenen İbrahim Tatlıses’ in oğlu babasının üzerinden primi ve reklamı bırakmalarını söyledi. Bunun dışında Saçma sapan ve yapmacık sevinç naraları atanlara da kızdı. Dua kapılarını kapatırken yanlış yaptıklarının farkında olmadıklarını söyledi. Önce kalpleriniz saf olsun sonra babamın adını anabilirsiniz diyerek herkese tepkisini gösterdi. Bu durumda takipçileri ne yapacak ya da ne düşünecek bilinmiyor."
Editör: TE Bilişim