''İşte Benim Stilim'in'' bu haftaki eleme gecesinde konuk jüri üyesi Ersin Korkut'tu.Ersin Korkut yarışmada renkli dakikalar yaşattı.Ayshe,Cem Belevi,Simge ve Yankı Alper de beğenilen şarkılarını seslendirdi.''Hip Hop'' dansıyla geceye damgasını vuran isim ise Ivana Sert oldu.

Kostüm Partisi konsepti ile ekrana gelen yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştı.Birbirinden eğlenceli dakikaların yaşandığı yarışmanın eleme anında beklenmeyen bir tablo ortaya çıktı.

3 yarışmacı jüri üyelerinden en düşük puanı aldı. Bu isimler Maria Surina,Zeynep Öztürk ve Almila Kuruoğlu oldu.Zeynep Öztürk taçı sebebiyle Maria Surina'da Almila'dan daha fazla yıldızı olduğu için bu iki isim elenme tehlikesinden kurtuldu.Yarışmacılarının kararıyla Almila'nın karşısına elenmek üzere söylenen isim ise beğenilmeyen tarzıyla Marina Surina'ydı.

Jüri üyelerinin verdiği kararla Bu Stil Benim yarışmasından hayallerine ve büyük ödüle veda eden isim Almila Kuruoğlu oldu.Yarışmacının vedası arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. 
Editör: TE Bilişim