TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında Nur Yerlitaş, Nazlı Hamarat'a çok fena tepki gösterdi.

17 Şubat Salı günü yayınlanan yarışmanın yeni bölümünde Yerlitaş Hamarat'a "Sen kimsin. Sen neyine güveniyorsun" diyerek tepki gösterdi.Nazlı Hamarat, Ardahan doğumlu olduğunu söyleyen Zeynep Öztürk'e "Ardahan'lı değilsin Gebzelisin" dedi.Bunun üzerine jüri üyesi Nur Yerlitaş, Nazlı Hamarat'a çok sert tepki gösterdi.

Nazlı Hamarat'ın Zeynep Öztürk'ü aşağılamasına sinirlenen Nur Yerlitaş, "Senin bu yaptığın çok ayıp sen neyine güveniyorsun kime güveniyorsun paranamı güveniyorsun sen kimsin. Bu ne ayıp birşey ya. Sen kendini ne sanıyorsun. Biz seni tanımyoruz sen benim gözümde sanatçı değilsin. Gece cd okuyup sabah meşhur olanlar var bu ülkede. Nedir bu ya senin burnun kaf dağında. Zenginsen zenginlik senin olsun. Kadın diyor ki Ardahanlıyım. Sen de diyorsun ki haber aldım Gebzelisin. Ne demek bu ya. Bu ne ayıp bir şey ya. Varsayalım ki üniversitede okudun. Kusura bakma ama ben böyle bir okumuşluğa saygı duymuyorum. Sen sürekli Zeynep'i eziklemeye çalışıyorsun. Bu kadar belden aşağı vurulmaz bu kadar küçümsenmez diyerek tepkisini dile getirdi.

Kemal Doğulu'da Nazlı Hamarat'a tepki göstererek, "Nazlı ya sen kendini ne sanıyorsun ama çok ayıp. Sen bu programa niye katıldın. Nereli olduğunun ne önemi var. Senin bu davranışınının art niyetli olduğunu düşünüyorum. Sen kendi backgrounduna, kariyerine bak.Varmaya çalıştığın nokta belli. Varsayalım ki Ardahanlı değil Adanalı. Ailesi Gebze'de yaşıyor diye sen bunu açık mı buldun da saldırıyorsun. Babasının kütüğü Ardahandaysa Ardahanlıdır.'' dedi.
 
Editör: TE Bilişim