Kıvanç Tatlıtuğ' un Hollywood yıldızları ile aynı film içerisindeki rolü sebebiyle devamlı ABD'ye gittiği öğrenildi. Hollywood' un en iyi yapım şirketinde senaristlik yapan Ömer Sarıkaya' nın derlediği bir filmde heme hemen başrolü oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ' un keyfine diyecek yok. Kıvanç Tatlıtuğ, yakışıklılığı ve oyunculuktaki kariyeri ile göz doldurmakta ve herkesi kendine hayran bırakmakta.

ABD sınırlarında yayına girecek olan filmin adı ;EDİCT OF EXPULSİON 1492. Ve tüm Hollywood film kuşağı yıldızlarının rol aldığı bir film. Bu film için ABD tam 20 milyon dolar sermaye ayırdı. ABD2den sonra tüm dünyaya tanıtılacak olan bu yapıtın, Türkiye sınırlarında ise adı FERMAN. Osmanlı Devletinin ne kadar misavirperver olduğunun ve 1492 yılında Yahudilerin İspanya'dan kovulmasıyla, Osmanlı topraklarına kabul eden 2. Beyazıt' ın da canlandıracağı film gişe rekortmeni olacak. Hem İspanya' da hem de Türkiye'de çekilecek olan film konusunda Kıvan Tatlıtuğ, kendine güveniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ise bu Hollywood yapımı olan filmde Benjamin karakterinde bir ermeniyi canlandıracak . Ünlü Hollywood yıldızları ile birlikte oynayacak diğer bir tanınmış isim ise Wilma Elles. Kendisi de bir türk kızını canlandıracak .Çekimlerine hazırlanılan EDİCT OF EXULSİYON 1492 filminin diğer tanınmış isimlerine gelince; Sultan Beyazıt ı canlandıracak olan kışi dünyaca ünlü aktör Kabir Bedi ve Juan Carlos Vellido ile birlikte sahne alacaklar.  Bu muhteşem yapıtın ne zaman vizyona gireceği de tüm dünyanın gündeminde 
Editör: TE Bilişim