Zonguldak'da bulunan Dedeman Otel'de konser veren Demet Akalın, şarkısını söylediği sırada ön sırada bir çiftin kavga ettiğini farketti ve tüm konsantrasyonunu kaybetti. Bunun üzerine ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, ön sırada oturup da kavga eden çifte çok sert çıkıştı. Demet Akalın'ın çifte söylediği sözler;

"Arkadaşım neyi paylaşamıyorsunuz? Bütün konsantrasyonumun içine sı...nız. Çok rica ediyorum ya bu kadar insan yani kırk yılda bir geliyorum ben buraya. Allah aşkına kavganızı gidin evinizde yapın yani çok rica ediyorum."
Sözleriyle mekanda kendisini izlemeye gelen seyircilerin de alkışını aldı. Diğer izleyicilerin de "Helal olsun!" diye bağırarak alkışlaması üzerine sözlerine devam eden Demet Akalın şu cümleleri kullandı;
"Kavga edeceksiniz dışarı çıkın. Benim sahnemde kavga filan etmeyin. Ne söylediğimden anlıyorum, ne bir şey anlıyorum. Ufak çocuklar var burada eğlenmeye geldiler. Ayıp valla çok ayıp. Bu kadar insan aylardır bu konser için uğraşıyorlar. Gayet de güzel bir kalabalık var. Adam gibi eğlenelim adam gibi evimize dönelim. Kavga etmek isteyen olursa otelin dışında ne b...k yerse yesin."

Diyerek şarkı söylemeye devam etti. Demet Akalın, sahneye normalden 3 saat geç çıkmıştı ve "Giderli Şarkılar" şarkısı ile sahne açılışını yapmıştı.
Editör: TE Bilişim