Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle izleyici karşısına çıkan Kurtlar Vadisi Pusu 251. bölümüyle tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.Heyecanlı gelişmelerin bitmek bilmediği Kurtlar Vadisi Pusu 251. bölüm 19 Mart'ta Kanal D'de ekrana geldi. Bu bölümde her zaman olduğu gibi yine yeni gelişmeler birbiri ardını kovaladı.

KURTLAR VADİSİ PUSU 251. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz bölümde tapınakçıların elinden kurtulan Polat Alemdar ve adamları Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Armageddon komutanının ve ekibinin peşine düştüler. Armageddon'un hedefi Türkiye'deki gizli iletişim ağına darbe vurmaktı.

Lion timi çok kritik isimlerle ilgili gizli bir operasyona çıktı. Polat'ın eski ofisi Erhan'ın kontrolünde yeniden düzenlendi. Can ve Mete, ellerindeki Sagir kozunu kullanmak için yeni bir oyun peşindeydi. Leyla öğrendiği haberin şaşkınlığının ertesinde Polat ile birlikte tüm kargaşadan uzaklaşarak çok özel bir an paylaştı. Polat'ın uzun zamandır yapmayı düşündüğü teklifin karşısında Leyla'nın cevabı ne oldu?

Diğer yandan yeni baron Polat'ın sadık adamlarından biri olan Pusat'la çok önemli bir konuşma yaparak Polat'la ilgili bir sır vereceğini söyledi. Cahit de yeni barona Polat Alemdar'ın onunla görüşmek istediğini iletti. Bu görüşmede neler yaşandı? Baronun paylaşacağı sır neydi? Soruları Kurtlar Vadisi Pusu 251. bölümde yanıtladı. 
Editör: TE Bilişim