Metin Şentürk ve Fulya Kalkavan çifti, birlikte olmaya başladıkları günden itibaren, gerek mutlulukları gerekse de aşkları ile magazin dünyasında sık sık yer almaktaydı. Ancak bitirdiğimiz sene de, Metin Şentürk ve eşi ani bir kararla boşandılar. Bunun sebebi açıklanmasa da, işte ünlülerin aşkı dedirten olay, gerçekleşti. Boşanma davaları süresince birbirleriyle düşman kesilmiş olan Metin Şentürk- Fulya Kahraman çiftinin dava sonuçları ise Fulya Kahraman' a verilen 150 bin liralık tazminat ile son bulmuştu.

100 maddi tazminat, 50 de manevi tazminati hak eden Fulya Kalkavan' a bu dava sonucu yetmedi ki, Metin Şentürk'ün başına  bu kez mal paylaşımı davası ile çıktı. Aylık 5.000 TL nafaka istemi yetmemesi, Fulya Kalkavan' ı harekete geçmiş olacak ki ortak evlerindeki malların da bölümü için yeni bir dava açtı. 500 metrekarede bulunan 4 katlı lüks villanın yarısını talep eden Fulya Kalkavan; dava için Metin Şentürk' le yine tartışacağa benziyor.

Sarıyer Rıfatpaşa'da ki lüks villanın, yarısının kendisine verilmesi için açtığı dava krşısında, Metin Şentürk, yüzsüzlüğünde bukadarı denilecek şekilde bir açıklama yaptığı da iddia ediliyor. Davanın devam ettiği sürece, mülk hakkında hiçbir işlem yapamayacak olan Metin Şentürk' e tedbir de konuldu.

Editör: TE Bilişim