Karen Danczuk’un annesi Susan Burke (58),kızının tecavüz ile ilgili iddialarını gazetelerden öğrendiğini söyleyerek “Bunları bize hiç anlatmadı. Şimdi de polise gitmek yerine bir gazeteye konuşuyor. Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum” dedi.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Burke, ‘selfie kraliçesi’ kızının iddialarını şu sözlerle yalanladı:

“Kızım çocukken kız kardeşi Claire ile aynı odayı paylaşıyordu. Hiçbir erkeğin evin üst katına çıkıp onların odasına girmesine izin vermedim. Ayrıca bizim iddia ettiği gibi sürekli evimize gelen yakın bir aile dostumuz yoktu.”

31 yaşındaki Danczuk, bir aile dostlarının henüz altı yaşındayken odasına gelip ona tecavüz ettiğini ve tacizlerin uzun yıllar devam ettiğini belirtmişti.

Yaşadıkları nedeniyle uzun yıllar depresyonla boğuştuğunu ve sürekli vücudunu gizlemeye çalıştığını söyleyen selfie kraliçesi, kocasının desteğiyle terapi görmeye başladıktan sonra kendisiyle barıştığını ifade etmişti.

''KENDİME GÜVENİMİ YENİDEN KAZANDIM''

İki çocuk annesi Susan İngiliz Sun gazetesine yaptığı açıklamada, “Eskiden kendimi suçlar, dikkat çekmemek için baştan aşağı kapalı simsiyah kıyafetler giyerdim. Ancak artık yaşananların benim suçum olmadığını biliyorum. Kendime güvenimi yeniden kazandım. Bu nedenle sürekli selfie çekip Twitter’a yüklüyorum. Artık canımın istediği her şeyi yapmak için özgürüm” demişti.
Burke, kızının “geçmişte kendine güven sorunu yaşadığı” yönündeki iddialarının da tamamen asılsız olduğunu söyledi ve Karen Danczuk’u rengarenk, dekolte kıyafetlerle poz verirken gösteren eski fotoğrafları basınla paylaştı.
Danczuk ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada annesi ile uzun süredir görüşmediğini söyledi ve çocukken tacize uğradığı yönündeki iddiaların gerçek olduğu konusunda ısrar etti. 
Editör: TE Bilişim