Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, önceki gün itibariyle Affeir defilesi ile başlayarak moda tutkunlarını İstanbul'da büyük bir moda heyecanına ortak etti.

2015-2016 sonbahar/kış koleksiyonu ile Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'da Affair defilesi ile başladı. Milano Erkek Giyim Moda Haftası'nda yer alan ilk Türk giyim markası Affair, Fashion Week'i başlatan defile oldu.

Azerbaycanlı eski model Rufat İsmayil ve kariyerine Paris'teki Haute Couture markalar için kreatif projeler yürüterek başlayan Ali Behnam Baktihar tarafından hazırlanan koleksiyonda deri ve transparan parçalar erkeklerin podyumdan günlük hayata uzanan yansımasını kapsıyor.

Her sene Fashion Week'te kafasına taktığı ilginç tasarımlar ve kıyafetleriyle adından söz ettiren Berk Ercan, bu sene de defileye damgasını vuran isim oldu. Başkaldırı olarak tanımladığı 'Kazan' kostümüyle defileyi izlemeye gelen Ercan, "Bu sefer kazan kaldırarak başkaldırı yaptım. Sorunlara dikkat çektim" dedi.

Salih Balta ise, İstanbul Fashion Week kapsamında dansçı ve dünya tarihinin en ünlü kadın ajanı "Mata Hari"den esinlenerek yarattığı 2015- 2016 kış koleksiyonunu muhteşem bir defile ile tanıttı. 
Editör: TE Bilişim