Yılın derbisi Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe ve Galatarasay arasında oynanacak.Tüm Türkiye nefeslerini tutmuş bu derbiyi beklerken ünlüler de bu heyecana ortak oldu.

Ünlülerin derbi ile ilgili yorumları;

GİZEM KARACA

Gönlüm Galatasaray’ın kazanmasından yana. İlk yarı beraber biter. İkinci yarı ise 3- 2 Wesley Sneijder’ın golleriyle Galatasaray kazanır.

ECE ERKEN

Biliyorsunuz ki koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. Fenerbahçe'nin kazanması bizim takımın işine yarar. O yüzden maçı 2-1 Fenerbahçe kazanır.

HANDE ATAİZİ


Çok heyecanlıyım. Uzun süredir Fenerbahçe'nin sahasında kazanamıyoruz. Ama bu defa hislerim 2-1 Galatasaray'ın kazanacağını söylüyor.

SİBEL CAN

Sibel Can: Ailece fanatik bir Fenerbahçeli olarak gönlümüz takımımızdan yana. Engin Can Miami’de, Melissa Londra’da ben ise küçük oğlum Emir’le maçı İstanbul’da izleyeceğiz. Şimdiden çok heyecanlıyım.

MEHMET ALİ ERBİL

2-0 Fenerbahçe alır. Takımın son maçını izledim. Mousa Sow çok iyi durumdaydı. 2 golü de onun atacağını düşünüyorum.

ALİŞAN

Bir Fenerbahçeli olarak takımımı stada gidip destekleyeceğim. Son kupa maçı çok iyi geçti. 3-1 maçı kazanırız. Sow ve Caner golleri atar.

EROL EVGİN

Hep adaletten yana oldum. Sporda da adaletten yanayım. Galatasaraylıyım. İyi oynayan kazansın. 1 - 1 biter diye düşünüyorum.


 
Editör: TE Bilişim