‘HAYAT Yolunda’ dizisinin oyuncularından Nur Fettahoğlu, aldatmayı sevmediğini, bunun kendisine yapılmasını saygısızlık gördüğünü söyledi. Sinem Öztürk de, canlandırdığı ‘Melis’ karakterinin sevilecek biri olmadığını ancak, ‘Bunun tadını çıkararak’ oynadığını ifade etti.
Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan ‘ Turki Ekstra’ programında son dönemin beğenilen dizisi ‘Hayat Yolunda’ oyuncuları ile yapılan röportajlar ekrana geldi. Zeynep Özek’in hazırladığı programda Liana Dahdouh'un sorularını yanıtlayan Nur Fettahoğlu, ‘Çalışmayı seviyorum. Çalıştıkça yeşeriyorum diye düşünüyorum. Dizide Engin Öztürk ile oynayan Doç. Dr. Şafak Güney karakterini canlandıran, Nur Fettahoğlu, aldatılmayı asla kabul etmeyen bir yapıda olduğunu ve kendisine saygısızlık kabul ettiğini belirtirken, “Ben yapmam, karşımdakinin de asla yapmasını tercih etmem” dedi.
Rol arkadaşı Engin Öztürk’ün çok yakışıklı olduğunu, kızların kendini hayranlıkla izlediğini anlatan Fettahoğlu, “O benim için ‘Cem’, Engin değil” diye espiri yaparken, fırsat bulduğunda Kick boks yaparak haftanın stresini atmaya çalıştığını söyledi.
Aynı dizide oynayan 'Huzur Sokağı' dizisinde başörtülü ‘Şükran' karakterini canlandıran Sinem Öztürk de canlandırdığı ‘Melis’ karakterinden memnun olduğunu anlattı. Öztürk, şöyle dedi:
“Şükran’ karakterini kabul etmeden önce ‘Bir sonraki dizide daha dişi daha dinamik, hırslı iddialı bir karakteri oynarım’ diye onu düşünmüştüm. Bir sonraki adımı düşünerek kabul etmiştim. Şu anda Melis’i oynamak çok lezzetli. Tadını çıkararak oynuyorum. Annemler çok şaşırıyor; ‘Sen hep kötü mü olacaksın?’ diyor. Şimdi devam sonra bir şekilde iyiye dönerim diyorum.”
Sinem Öztürk, canlandırdığı karakterin sosyal medyada tepki gördüğünü, bu tepkileri kendisi için avantaj olarak gördüğünü ifade ederken, “Melis şu anda sevilecek bir karakter değil. Ben oyuncuyum ve o, hayata geçirdiğim bir karakter. Geçenlerde bir bayan yaklaştı yanıma, ‘Sana çok kızıyorum’ dedi, sonra sarılıp öptü. Bu tepkiler çok güzel” dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Kaynak: dha