Polemiğin, tarzın ve rekabetin bitmek bilmediği moda programı İşte Benim Stilim'de ilginç bir kare yaşandı.Nur Yerlitaş yarışmacının kıyafetine yorum yaparken, birden makas istedi ve yarışmacının elbisesini kesmeye başladı. Ancak makas birden Nazlı Hamarat'ın boynuna isabet etti. Acı çeken yarışmacı Yerlitaş'a, 'Beni de kestin' dedi. Gülerek karşılık veren Yerlitaş, 'Resmen kestim, gözüm görmüyor. Afedersin, çok özür dilerim' diye konuştu.

Stüdyoda yaşanan bu olayı hem jüri üyeleri hem de yarışmacılar şaşkınlıkla izledi.

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

1989 Bandırma doğumlu olan Nazlı Hamarat , Ege Üniversitesi Radyo sinema Tv bölümü mezunu. İstanbul'da yaşayıp okula hergün uçakla gidip gelen Nazlı Hamarat lüks kıyafetlere olan düşkünlüğü ile biliniyor. İstanbul'daki sosyetik mekan davetlerinden birinde giydiği 60 bin liralık kıyafetle bir dönem eleştirilerin hedefi olmuştu.

Nazlı Hamarat spikerlik denemelerinde başarıya ulaşamayınca şansını şarkıcılıkta da denemiş bir isim. Pitbull ile düet yapacağım iddiası ile bir dönem ortaya çıkmıştı. Ancak elbetteki bunu yapamamıştı.

Son dönemde Moda ve tasarım konularına merak saran Nazlı Hamarat , Bu Tarz Benim yarışmasına kürk konseptli kendi tasarımı olan bu kıyafetle katılmıştı.

Nazlı Hamarat’ın Necati Şaşmaz’ın kardeşi olan Emir Şaşmaz’ın eski eşi olduğu iddilarına ilişkin Pana Film’den açıklama geldi

“Son günlerde basında ve internet sitelerinde yer alan “Necati Şaşmaz’ın eski yengesi” merkezli haberler doğrultusunda, aynı konu daha önce de benzer şekilde gündeme getirildiğinde yapmış olduğumuz açıklamayı zorunlu olarak tekrarlama gereği duyuyoruz. Metinlerde bahsi geçen kişilerle Necati Şaşmaz’ın hiçbir akrabalık bağı ve tanışıklığı bulunmamaktadır. Bu asılsız haberlerin bir gerçeğe dayandırılmadan konu edilmemesi hususunda bir bilincin oluşması temennimizdir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.
Editör: TE Bilişim