İşte Benim Stilim All Star yarışmasından ayrılan Nur Yerlitaş, yeni kanal ile el sıkıştı.

Star TV, kısa bir süre önce TV8'de yayınlanan "İşte Benim Stilim" yarışmasındaki jüri üyeliği görevinden ayrılan ünlü modacı Nur Yerlitaş'la el sıkıştı. Prensip anlaşmasına varan taraflar, proje üzerinde yeni yıl itibariyle çalışmaya başlayacak ve projenin detayları da bu tarihlerde açıklanacak.

Yerlitaş, anlaşmaya ilişkin Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner'le birlikte çekilmiş selfie fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı.

"JÜRİLER DEĞİŞİR BİR GİDERLER BİR GELİRLER"

Nur Yerlitaş 'program bitiyor ben gidiyorum' diyerek ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu ve şunları söyledi: "Burası bir jüri masası. Jüriler değişir gelir gider herşey olur. Ben zaten çok yorgunum."

"Ben kadere kısmete inanırım. Belki yine birlikte oluruz" diyen Nur Yerlitaş 'Tahtımı İvana'ya bırakıyorum' dedi. İvana Sert ise "Ben devam edeceğim aşkım, sana şarkı yollayacağım bol bol" karşılığını verdi.

NUR YERLİTAŞ İLE KEMAL DOĞULUNUN AYRILMA SEBEBİ NEYDİ?

İşte Benim Stilim ALL Star ile birlikte İvana Sert dışında tüm jüri değişiyor. Nur Yerlitaşpara konusunda anlaşamadığı için yarışmadan ayrıldı. Yarışmanın yapımcıları da daha güçlü bir jüri için Kemal Doğulu ile de sözleşme yenilemedi. Nur Yerlitaş veda ederken Kemal Doğulu ise tamamen sessiz kaldı.

Editör: TE Bilişim