Yerlitaş katıldığı söyleşide “Paranızı nasıl harcıyorsunuz?” sorusuna “Ne kumarım var, ne gece hayatım sadece parayı çantaya harcıyorum. Jigolom yok” yanıtını verip, büyük bir gafın altına imza attı. Her zaman farklı ruh hallerine büründüğünü belirten Yerlitaş, “Matruşka gibi kadınım farklı farklı kadınlar barındırıyorum içimde. En belirgin olanı ise mahalle kadını olmam” dedi. Moda dışında evinde yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen Yerlitaş, bu söyleşiye gelmeden öncede dostu Feryal Gülman’ın vefat eden annesinin yedisi için 4 saat aşure yaptığını ifade etti.

GENÇLER BENDEN KORKUYOR

“Mutfakta zaman geçirmeyi çok seviyorum” diyen modacı genelde de Osmanlı mutfağı tercih ettiğini söylerken, Bülent Ersoy’un stilini çok beğendiğini ve ona olan hayranlığının genç kızlığından geldiğini söyledi. Yerlitaş, yeni dönemin oyuncularından stilini beğendiği isimlerin Bergüzar Korel ve Serenay Sarıkaya olduğunu, erkeklerde de Kenan İmirzalıoğlu’nu çok beğendiğini ifade etti. Kendisini tercih eden birçok sanatçının dışında da genç yeteneklere destek vermek istediğini belirten Yerlitaş “Gençler benden çok korkuyor, neden olduğunu hale çözemedim. Benden korkmalarına gerek yok aslında. Yeter ki benden yardım istesinler yardımcı olurum “ dedi.

SİNGLE ÇIKARIYOR

Modacı kimliğinin yanı sıra şarkı söylemeyi çok seven Nur Yerlitaş, ilerleyen günlerde de hatıra olması için bir single hazırlayacağını söyledi. Ahmet Kaya’nın şarkılarını çok sevdiğini söyleyen modacı bunun içinde çalışmalar yaptığını Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Hanım'la görüştüğünü ama şirketinin onay vermediğini açıkladı. Yarışma programında juri koltuğunu paylaştığı İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile de sık sık tatlı atışmalar yaşadığına değinip “Yarışmacılara abla gibi yaklaşıyorum ve yardım etmek için çok uğraşıyorum.” dedi.  
Editör: TE Bilişim