Geçtiğimiz Cuma izleyiciyle buluşan Grinin Elli Tonu filmi,İlk üç günde tam 292.492 kişi tarafından izlenen film, 3.776.927 TL’lik hasılat elde ederek Türkiye’de 18 yaş sınırı alan en iyi film açılışına imza attı.

Ülkemizde en iyi Universal Pictures filmi açılışını gerçekleştiren Grinin Elli Tonu, tüm zamanların en iyi üçüncü MPA (Amerikan sinema Filmleri Derneği) filmi açılışının da sahibi oldu.
fenomen kitap serisinin Filminin yapımcılığını James ile birlikte Michael De Luca ve Dana Brunetti,yönetmenliğini ise Sam Taylor-Johnson yapıyor.

Filmin özeti ise kısaca şöyle:

Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici ve zengin bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?
 
Editör: TE Bilişim