Medya Takip Merkezi verilerine göre, Şubat ayında en çok konuşulan ünlüler listesinin birinci sırasını Nihat Doğan kaptı.

Şarkıcı , Mersinli üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesine tepki gösterenlere yönelik attığı tweet ile neredeyse tüm Türkiye'yi karşısına almıştı. Nihat Doğan önce Survivor yarışmasından atılmış, ardından menajeri tarafından terk edilmiş ve Galatasaray Kulübü üyeliğinden uzaklaştırılmıştı.E hal böyle olunca gündemden düşmekte ayıp olurdu.Doğan'a yakışan bir sonuç; ay boyunca 6 bin 300'den fazla habere konu edildi.

Nihat Doğan geçtiğimiz günlerde bir kara liste hazırladığını açıklayarak gündeme bomba gibi oturmuştu.Şarkıcının "Beni görünce kafasını çevirenler var. Bugünleri dua ederek atlatmaya çalışıyorum. Yüzüme bakmayan, telefonlarımı açmayan, dost sandığım kişileri kara listeye aldım. Gün gelecek hesabı sorulacak." sözleri olay yaratmıştı.

Doğan'ın hemen ardından şaşırtıcı bir isim sizi bekliyor.'Sanat çınarı' Müzeyyen Senar'ın vefatı olay adamdan sonra 5 bin 100'den fazla haberle ikinci sırada yer almış.Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz sesi Müzeyyen Senar, uzun süredir tedavi edildiği hastanede 97 yaşında yaşama gözlerini yummuştu. Senar'ın vefatı bütün Türkiye'yi yasa boğmuştu.

Üçüncülüğü ise, listenin zirvesinde görmeye alıştığımız başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı aldı.4 binden fazla haberle listeye giren Ilıcalı'yı Demet Akalın ve Sezen Aksu izledi.



 
Editör: TE Bilişim