Türkiye’de belki de dünyada ilk defa hayvanlarla düet yapan ünlü türkücü Aydın Aydın; pet, poşet, ömrü bitmiş piller ve yere atılan cikletlerden tasarladığı kostümünü giyerek gece yarısı İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nde albüm tanıtımı yaptı.

Aydın, sürücüleri olduğu gibi trafik polislerini de şaşırttı.Trafik polislerinin uyarısı sonrası albümünün tanıtımını yaparak oradan ayrıldı.Boğaziçi Köprüsü’nde basın mensuplarına açıklamada bulunan Aydın Aydın, şunları söyledi:

“Anadolu ve Avrupa’yı birbirine bağlayan dünyanın göz bebeği Boğaziçi Köprüsü’nden bütün dünyaya seslenmek istiyorum.Bugün birincisi albüm tanıtımım.İlk defa Boğaziçi Köprüsü’nde bir albüm tanıtımı yapılıyor. Petmen Aydın Aydın ben. İnsanoğlu doğayı, tabiatı katletti, hayvanları yok etti. Bu yüzden de insanoğlunun doğa, tabiat ve hayvanlardan özür dilemesi lazım. Dünyada ilk defa hayvanlarla düet yaptım, trafik canavarı dedim, dumansız hava dedim ve en son Pıt-Pet dedim. Neden Pıt Pet? Çünkü petler, poşetler yüzyıllarca doğada, tabiatta yok olmuyor. Bunun için yere atılan cikletler, bütün kuşların neslini tüketti, fabrika atıkları bütün balıkları yok etti. Bunlar doğayı, tabiatı yok etti. İnsanoğlu’nun bunlardan özür dilemesi lazım. Türkiye ve dünyada ilk defa doğadan, tabiat ve hayvanlardan özür diliyorum."
 
Editör: TE Bilişim