Uğruna hayranlarının her gün Twitter kampanyaları düzenlediği, marşlar bestelediği, yeri geldiğinde Justin Bieber hayranlarıyla kavgalar ettiği One Direction grubu, artık yoluna dört kişi devam edecek.

Facebook hesabından yapılan açıklamada gruptan ayrıldığı yönündeki haberleri doğrulayan Zayn Malik, “Evet gruptan ayrıldım çünkü artık 22 yaşında normal ve kendine zaman ayırabilen bir insan gibi hayatımı sürdürmek istiyorum” dedi.

Malik, grubun diğer üyeleri Louis, Liam, Harry ve Niall’la her zaman arkadaş kalacağını ve onların dünyanın en iyi grubu olmaya devam edeceğinden emin olduğunu söyledi.

Twitter karıştı

Öte yandan bu haber grubun üyeleri ‘Directioner‘ları pek mutlu etmedi. Twitter’da dünya gündemindeki 10 konudan en az sekizi Zayn Malik ve One Direction’la ilgili etiketlerden oluşurken, bir grup Malik’in kararını haklı buldu.

Bazı hayranlar ise gruba yeni birinin eklenmesi gerektiğini söylerken, bazıları da Zayn Malik’e ne kadar sinirli olduğunu ve artık One Direction’ın eskisi gibi olamayacağını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim