Medyadoktoru Yapım Organizasyon firması tarafından gerçekleştirilecek olan, tasarımlarını Zeynep Kartal'ın yapmış olduğu , Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Türkmedya, Konya Torku ve Kaptan Textile sponsorluğunda 8 Nisan'da Konya Dedeman Otel'de gerçekleşecek olan Türkiye Selçuklu Defilesi'nin kafa modeli Özge Ulusoy oldu.

Davetiyelerin satışından elde edilecek gelirin Konya Valiliğinin belirleyeceği yardıma muhtaç çocuklara bağışlanacağı projede güzel manken Ulusoy dışında Londra'dan 15 model de defilede yer alacak.

Türkiye Selçuklu Defilesinin tasarımlarını gerçekleştirecek olan Zeynep Kartal, tasarımla ilgili olarak şunları belirtti :

“Tasarlayacağım 25 parça özel koleksiyonda Türkiye motiflerini ve renklerini esas aldım. O zamanda olduğu gibi bende 7 tür kumaş deseni kullanacağım. 21. yüzyılın hızı ve küresel dünya, kültürel ögelerimizle aramıza ara koysa da nostaljik hasretleri gidermenin yöntemlerini aradık. Türkiye Selçuklu döneminin önemli hikayesinden yararlanılarak hazırlayacağımız koleksiyon, 21. yüzyılın güncelliğini de içinde barındıracak. Diyer yandan Türkiye Selçuklu projesinin sosyal sorumluluğu olması da beni gururlandırıyor.” 
Editör: TE Bilişim