Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel dizisinin ünlü oyuncuları Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli aşkında son bir gelişme daha yaşandı.İnişli çıkışlı aşk hayatlarıyla gündemden düşmek bilmeyen çift bu kez sevindirici bir haberle karşımıza çıktı.Ünlü çift, alengirli ilişkilerine son noktayı koydu.Yaklaşık 7 aydır birlikte olan ikili, ilişkilerini nikah masasına taşıyor.

İlker Kaleli’nin Başak Boztepe ile yakınlaştığı haberleri sonrası ayrılan ikilinin tekrar bir araya gelmişti.Magazin gündemi bunlarla çalkalanırken meğer ünlü aşıklar evlilik kervanına katılmaya hazırlanıyormuş.

Hatta ayrılık sonrası barışma faslını romantik bir evlenme teklifi ile yapan yakışıklı oyuncuya güzeller güzeli oyuncu Terzioğlu evet cevabı vermiş.Bu evlilik teklifi sonrası en yakın tarihte nikah masasına oturmaları beklenen çiftin kısa zaman sonra düğün yapmaları bekleniyor.

Ayrılık sonrası tekrar yakınlaştıktan sonra güzel oyuncu Burçin Terzioğlu sevgilisini babası ile tanıştırarak evlilik yolunda büyük bir adım atmıştı. 
Editör: TE Bilişim