Biletleri günler öncesinden tükenen Rap şarkıcısı Chris Brown'un konseri, daha önce dünyaca ünlü yıldız Rihanna'yı feci şekilde dövdüğü için iptal edildi.
Brown'un, 2009 yılında kız arkadaşı olan dünya starı Rihanna'yı dövmekten suç kaydı bulunduğu için Kanada'ya alınmadığı iddia edildi.

Chris Brown, Montreal ile Toronto kentlerindeki konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını hayranlarına Twitter hesabından duyurdu.

"Kanada devletinin güzel insanları benim, ülkeye girmemi yasakladılar" diye tweet atan Brown, "Ne yazık ki Montreal ve Toronto konserlerini yapamayacağız. Bu yaz geleceğim ve umarım Kanadalı hayranlarımla buluşacağım.'' diye belirtti.

Biletleri günler öncesinden tükenen Montreal Bell Center ile Toronto Air Canada Center'daki konserler iptal edilirken, bilet ücretlerinin iade edileceği açıklandı.
Rap şarkıcısının, Şubat 2009'da kız arkadaşı olan şarkıcı Rihanna'yı dövmekten suç kaydı olduğu için Kanada'ya alınmadığı ileri sürüldü. Kanada kanunları, suç kaydı bulunan kişiler için ülkeye girişi zorlaştırıyor. 
Editör: TE Bilişim