Dünya'nın en ünlü ünvanına hakim özellikle de yılbaşı akşamlarımızın vazgeçilmez modası Secret' ın meleği en ünlü ve en güzel manken Adriana Lima, Türkiye' de. Türkiye' ye gelmek için, her fırsatı değerlendiren Adriana Lima, bu kez de weet reklamı için uçağa bindi.  Ünlü bir kozmetik markası için kamera karşısına geçen Latin güzel Adriana Lima, bu akşam saatlerinde İstanbul' a ayak bastı.

THY' nin 21.45 seferi ile gelen Adriana Limayı bekleyen kalabalık resmen çiçeklerden bir yol yaptılar. Çalışacağı reklam firmasının da ilgili olduğu güzelin de mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Bir süre Genel Havacılık Terminalinde kalıp, sonrasında kendisi için ayrılan oteline giden Adriana Lima,Weet reklam çekimlerden bir kaç gün önce gelme sebebinin de güzel İstanbul' u gezmek olduğunu söyledi. Adı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan Adriana Lima, kozmetik markasının reklam çekimlerinden sonra, bir müddet daha kalacağını belirtti.   
Türk insanları ve İstanbul aşkı bir yana, Türk kahvesi ne de aşık oduğunu belirten Adriana Lima, kaldığı süre içerisinde de hayranlarıyla sık sık bir araya gelecek.
Editör: TE Bilişim