Geçtiğimiz günlerde babası Robert Kardashian'ın cinsiyetini değiştirerek lezbiyen olmasıyla gündeme gelen seksi yıldız Kim Kardashian, babasının bu durumunu normal karşılayarak gündeme bomba gibi düşmüştü.Seksi yıldızdan ikinci bomba gecikmedi.Tüm tabuları yıkan Kim Kardashian, Kanye West ile günde 500 kez seks yaptıklarını söyleyerek gündemi salladı.

Büyük kalçalarıyla ve seks sahneleriyle tanıdığımız seksi güzel Kim Kardashian, Kanye West ile günde 500 kez seks yaptıklarını ifade edince ortalık adeta yıkıldı.
Frikik ve olay sahneleriyle gündemi sarsan ABD'li seksi yıldız ,ünlü şarkıcı Kanye West ile günde 500 kezden fazla seks yaptıklarını açıkladı.

Kardeşi Khloe de çok fazla kişisel bilgi verdiği için ona tepki gösterdi. Bölüm tanıtımında yatağında uzanan Kim Kardashian kardeşine "bir kez daha anne olabilmek için ne kadar çok uğraştığını" anlattı. Kardashian bununla da yetinmeyip ikinci bebeği ne kadar istediklerini anlatabilmek için "Günde 500 kez seks yapıyoruz" dedi.

Bunun üzerine 30yaşındaki Khloe Kardashian da ablasının kocasıyla olan özel hayatıyla ilgili bu kadar çok ayrıntı duymaktan hoşnut olmadığını gösteren yüz ifadeleriyle ona tepki gösterdi.

Kim Kardashian ve Kanye West'in 21 aylık North adında bir kız bebekleri bulunuyor. 
Editör: TE Bilişim