Ayrılıkları ile gündemden düşmeyen Ebru Şallı-Sinan Akçıl ilişkisinde yeni gelişmeler var. Ayrılığın ardından kendini çikolataya veren Şallı, sosyal medya üzerinden bu durumunu hayranlarıyla paylaşmıştı.Birbirlerine 'Kutsal Kadın' ve 'Prens' diye hitap Ebru Şallı ve Sinan Akçıl çiftinin ayrılık nedenlerinin aldatma olduğu iddia edildi. İhanet konusunda ilk vukuatı olmayan Akçıl'ın, suç defteri ise oldukça kabarık çıktı.
Ebru Şallı ile 1.5 yıllık ilişkisi geçtiğimiz günlerde biten Sinan Akçıl, önceki akşam Etiler'deki Günaydın Steakhouse'da görüntülendi. Mekanda menajeri ile yemek yiyen şarkıcı, çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenince aracını kapıya yanaştırttı. Ebru Şallı tarafından, ihanete uğradığı iddiasıyla terk edilen Akçıl'ın moralinin bozuk olduğu dikkat çekti. Gazetecilerin konuyla ilgili sorularını duymazlıktan gelen şarkıcı, hızla aracına bindi.

FOTOĞRAFINI BEĞENDİ
Ebru Şallı ise birkaç gün önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı. Sporcu kişiliğiyle bilinen Şallı, çikolata fotoğrafı paylaşıp altına, 'İster inanın, ister inanmayın; durum bu' diye yazdı. Akçıl; ayrılık sonrası yakın çevresi ve eski eşi Harun Tan'dan destek aldığı öğrenilen mankenin gönderisini beğendi. Şallı'dan olaylı bir şekilde ayrılan Akçıl, eski sevgilisinin bu fotoğrafını beğenerek yeniden barışmak istediğinin sinyallerini gönderdi. 
Editör: TE Bilişim