Dominik’e ziyarete giden ve Dominik'te çok güzel anılarım var diye açıklamalarda bulunan Tolga Karel, Survivor All Star’da Ünlüler ve Gönüllülere yaptığı sürpriz ziyareti ile oldukça şaşırttı. Son olarak Hadise’yi Survivor All Star’a konuk olacak diye beklerken Tolga Karel’in ziyareti şaşkınlık yarattı..

Tolga Karel kimdir?

Tolga Karel (d. Tolga Önce,1 Ekim 1978, İstanbul), Tolga Karel dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğu ile tanınan Türk aktördür. Ayrıca şarkı sözü yazarlığı ve bestecilik de yapmıştır. “Cin Geçidi” ismini taşıyan kısa film, başta “Yaprak Dökümü” olmak üzere “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” ve “Kanıt” gibi televizyon dizilerindeki başarılı performansıyla internette fazlaca takip edilen sinema ve tiyatroculuk alanında yazdığı köşe yazıları ve Bulgaristan’da düzenlenen “Best Model” yarışmasından elde ettiği derece ile bilinir.

Tolga Karel üniversite eğitimine İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde başlamıştır. Bu bölümde iki sene devam etmiş fakat sonra okulu bırakarak konservatuarda okumaya karar vermiştir. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Tolga Karel Sinematografi ve Drama alanlarında eğitim görmüştür. Tolga Karel ayrıca yine Paris’te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek ihtisas yapmıştır.
2014'de Star TV'de yayınlanan Survivor'da ünlüler takımında 102 gün kaldıktan sonra 9 Haziran 2014 günü elenmiştir.


 
Editör: TE Bilişim