Söylediği şarkılar ve hareketleriyle sevenlerinin vazgeçemediği ünlü sanatçı Tuğba Ekinci, gündemi sarsan bir karakol olayı ile ekranlarda. Evinde masum masum oturup ta şarkısını haykıra haykıra söyleyen Tuğba Ekinci.2 den rahatsız olan komşusu, zilini çalarak uyarmak istedi. Ancak uyaracağına  pişman olan adam, Tuğba Ekinci dayağı yedi. 

Tuğba Ekinci' nin bu tutarsızlığından rahatsız olan komşusu, kendini karakola atıp şikayetçi oldu. Tuğba Ekinci' den şikayetçi olan komşusu Abdurrahman Demircan, ünlü şarkıcının kendisine hakaretler eşliğinde tekme attığını da iddia etti. Şişli, Gayrettepe Yasemin sokağında gece yarısı Tuğba Ekinci' nin yüksek sesle bağrınmasını duyan herkesin rahatsız olduğunu da belirten komşusu, polise verdiği ihbar sonucunda, Tuğba Ekinci; apar topar karakola götürüldü. Beşiktaş İlçe Emniyet Karakolunda ifade veren ünlü sanatçı; 2 saat karakolda kaldıktan sonra salındı. 


TUĞBA EKİNCİ HAP İÇMİŞ OLABİLİR

Bu iddianın sahibi olan komşu, olay yaşanmadan önce uyuduğunu ve sonrasında da eşinin kendisini uyarıp, diyafondan Tuğba Ekinciye ulaşmamı istedi. Bunun üzerine sesi kesen Tuğba Ekinci kapımızda bitti. Kapıyı açmamla bana saldırması bir olan sanatçı dan şikayetçiyim' şeklinde konuştu. Kapısını tekmeleyen Ekinci' nin normal bir halde olmadığını da savundu. Daha önce de benzer olayı bir başkalarıyla yaşayan Tuğba Ekinci' den herkes şikayetçi diyen komşudan ise Tuğba Ekinci şikayetçi olmadı. 

TUĞBA EKİNCİ ÜZGÜN

Olay ile ilgili konuşan Tuğba Ekinci ise müzikten ya da müziğinden anlamadıklarını, çoğu sanatçının başına bu durumun geleceğini ve asla da dövme olayının gerçekleşmediğini iddia eden sanatçı; ortayı bulacağını da söyledi
Editör: TE Bilişim