Tv8'in sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim'i büyük final heyecanı sardı. yarışmada birinciliği kazanan ise 100 bin liranın sahibi olacak. İşte Benim Stilim'de büyük gün yarın olacak.İşte Benim Stilim eleme final gecesine kim damga vuracak?

Fırtınalar koparan yapım İşte Benim Stilim yarışmasına yeni katılan İlbige Uzun yarışmada tüm jüri üyelerinden ‘Tarzsın’ lafını duydu. Sahneye girdiği andan itibaren farklı tarzıyla dikkatleri üzerine toplayan yarışmacı jüri üyelerinden tam not almayı başardı. Herkesin merak ettiği gibi İlbige Uzun Kimdir Nerelidir? hepsi bu yazımızda…

ilbige uzun kimdir

İlbige Uzun : Kelebek stilinde 200 metrede iki kez Türkiye birincisi olmuştur. Kendi dans stüdyosunu açmak isteyen yarışmacı Zumba dansı eğitimcisidir. İlbige Uzun adının anlamı şehir prensesidir. İşte Benim Stilim eski yarışmacılarından Ayşenur Balcı‘nın arkadaşıdır. İlbige Uzun 30 Kasım 2014 tarihinde ikinci sezonuna start veren İşte Benim Stilim adlı yarışmaya katılmıştır.

İLBİGE UZUN NE DİYOR
Zumba dansı eğitmeniyim çok heyecanlı, çok farklı bir yarışmacı olacağımı düşünüyorum. Ayşenur Balcı’ya tarzımı benzetiyorlar ama tamamen farklı aslında. O daha açık giyiniyor ben biraz daha farklı kapalı giyinmeyi severim. Orama burama bir şeyler sarmayı severim. Teşekkür ediyor. Bizde Kadınlive Kadın Ekibi olarak güzel yarışmacıya başarılar diliyoruz.

ilbige uzun fotoğrafları resimleri

İlbige Uzun güzel yarışmacının hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmından yazmayı unutmayın…

İLBİGE UZUN KİMDİR ?

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Cinsiyeti : Kadın

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Doğum Yeri : İstanbul

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Doğum Tarihi : 1996

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Kaç Yaşında : Şuanda 19

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Boyu : 1,76 cm

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Kilosu : 54 kg

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Göz Rengi : Kahverengi

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Saç Rengi : Sarı

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Eğitim : Spor lisesi mezunu olan güzel yarışmacı profesyonel yüzücüdür

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Meslek : Zumba dansı eğitimcisi

İşte Benim Stilim İlbige Uzun Instagram : @ilbigeuzun 
Editör: TE Bilişim