Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden söz yazarı Fikret Şeneş'in ailesi Ajda Pekkan'ı Şeneş'in anma gecesine davet etmemişti. Pek çok şarkısının söz yazarı Fikret Şeneş'in ölümünün ardından açıklama yapan Ajda Pekkan herkesi şaşırttı.Süperstar, Şeneş'in ölümünün ardından vicdan azabı yaşadığını söyledi.

Ajda Pekkan,geçen ay hayatını kaybeden Fikret Şeneş’i sahnede andı. “Son günlerinde yanında olamadığım için vicdan azabı çekiyorum” dedi.

Öncek akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde izleyicilere yenilediği sahne şovu, özel kıyafetleri ve yeni repertuvarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Pekkan, geçtiğimiz ay vefat eden, söz yazarı Fikret Şeneş’i son günlerinde göremediği için vicdan azabı çektiğini belirtip şunları söyledi:
“Fikret Şeneş yazdı, ben söyledim. Ben söyledim sizler sevdiniz. O sınırsız sevgisini şarkılarında anlatan bir kadındı. Bu saygıdeğer insanın benim için anlamı büyük. Bu mesleğin yarattığı bazı durumlar olabiliyor. İnsan bazen ailesinden bile kopuyor. İstemeyerek ondan uzak kaldım. Vicdan azabını duyuyorum.”

Sahnedeki barkovizyonda Şeneş’in dev bir fotoğrafı yer aldı. Pekkan ünlü söz yazarının cenazesine katılmış, ancak oğlu Celal Çapa ve ailenin “Vefasızlık yaptı. Şimdi ne yüzle geliyor!” tepkisiyle karşılaşmıştı. 
Editör: TE Bilişim