Fatoş Seğmen, önceki akşam aşkıyla yakalandı. Gazetecilerin yanına gelen gizemli sevgili, 'O fotoğrafları silin, eğer yayınlarsanız bütün hayatım biter' dedi!
Podyumların en güzel isimlerinden Fatoş Seğmen, 2011 yılında iş adamı eşi Hasan Keresteci'den boşanmıştı. O dönemden beri aşktan yana yüzü gülmeyen ve özel hayatıyla gündeme gelmeyen ünlü model, önceki akşam yeni sevgilisiyle yakalandı. Fatoş Seğmen, özel hastaneleri olduğu öğrenilen iş adamı aşkıyla eğlendiği mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih etti.


ÖFKELİ AŞIK
Bu sayede gazetecileri atlattıklarını düşünen ikili, biraz ileride aynı taksiye bindi. Bu sırada patlayan flaşları fark eden gizemli sevgili, büyük bir öfkeyle taksiden inerek hemen gazetecilerin yanına geldi.

İş adamı, "Benim hayatım biter, lütfen o fotoğrafları silin" dedi. Basın mensuplarından olumsuz yanıt alan gizemli sevgili, yine sinirli bir şekilde taksiye bindi. İş adamının bu ilginç sözleri üzerine herkesin aklına 'iş adamının evli olduğu' geldi. Ancak bunu kesin bir dille yalanlayan Fatoş Seğmen, ismini ısrarla söylemediği sevgilisi için "Kendisi bekar. 38 yaşında. Ailesiyle sağlık sektöründe. 1 yıldır tanışıyoruz. Yaklaşık 2 aydan beri de beraberiz" dedi. 
Editör: TE Bilişim