17.bölümüyle ekranlara gelecek olan dizide yeni bir aşkın sinyalleri veriliyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün'ün salı günü yayınlanacak bölümünde beklenmeyen gelişmeler yaşanıyor.

Gazetede Elif ve Kahraman hakkında çıkan haber, Yörükhan ailesini kızdırdığı kadar Maksut ve Sultan’ı da öfkeden çılgına çevirecektir.
Sultan, hesap sormak için Yörükhan’larla yüzleşirken, diğer tarafta Kerem ve Elif arasında da aynı haber yüzünden bir tartışma yaşanacaktır. Fakat Kerem’i, Elif’le konuşmak için geldiği Celal’in evinde kötü bir sürpriz beklemektedir. Kahraman, her şeyden habersiz bir şekilde Sultan’ı yatıştırmaya, onu kızının hiçbir günahı olmadığına inandırmaya çalışırken, Elif, Kerem’i kurtarmak için Maksut’u yaralar. Bu durumu öğrenen Sultan, her ne kadar kızı için endişelense de onu karnındaki bebeğiyle kabullenmeyi bir türlü gururuna yedirememektedir.
Bütün bunlar olurken bebeğin yaşadığını öğrenen Defne evi terk eder. Kahraman’sa, oğlunu zehirlemek istemesinden dolayı Defne’ye karşı tepkilidir.
Kahraman, Elif’in başına gelenlerden sonra onu korumak için Zekeriyaköy’deki evlerine götürür. Maksut’un onu bulamayacağını düşünürlerken Kerem ve Maksut’un yolları bu evde bir kez daha kesişecek, bu sefer Maksut, Kerem’e silah doğrultacaktır. Elif’in gözü önünde bir kere daha küçük düşmek istemeyen Kerem, Maksut’a karşı geri adım atmaz. Kerem’in söyledikleri karşısında öfkelenen Maksut, silahını ateşler. Fakat silahtan çıkan mermi bambaşka birine isabet edecektir. 
Editör: TE Bilişim