Hakan Uzan'la birlikteliğinden aradığını bulamayan Yeşim Salkım; piyasada kalmak için en çok yolu tercih eden isimlerden.14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle konser vermek için KKTC ye giden Yeşim Salkım, kaldığı Oscar Otelinde aniden fenalaşarak, hastaneye kaldırıldığı haberi, tüm hayranlarını üzdü. 
 
Konser sonrası odasına çekilen Yeşim Salkım, yorgun olduğunu da yanında bulunan insanlara belirtmekteydi. Akşam sularında inzivaya çekildiği vakitte fenalaşan Yeşim Salkım, apar topar hastaneye kaldırıldı. Durumunu Oscar Oteli yetkililerine bildiren ünlü sanatçı, hemen Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine Kaldırıldı. Üzerinde yapılan tetkitler sonucunda, kan değerlerinde bir yükseklik gören doktorları, Yeşim Salkım' ın sağlığı ile ilgili gerekli açıklamaları yaparak, durumunda önemli bir şey olmadığını da belirttiler. Ve akşam saatlerinde hastaneden ayrılan Yeşim Salkım, yurdumuza dönmek üzere havaalanına yöneldi.

 Bugün akşam saatlerinde gelen haber ile de tüm yakınlarını sevindiren Yeşim Salkım, sağlığı ile ilgili konuşma yapmazken, taburcu olduğunu sosyal medya üzerinden bildirdi. Kan şekerinin yükselmesi sebebiyle gittiği Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesinden, bugün akşam saatlerinde taburcu oldu.

Editör: TE Bilişim