Yusuf Güney, Türkiye' nin bebek yüzlü tabirine hakim sanatçıdır. Gerek konuşması, gerekse de şarkıları ile her zaman aramızda, magazin dünyasında vardır. Ancak bu ara Yusuf Güney' in adı, şarkılarıyla değil de kız arkadaşları ve çıkardığı kavgalar ile bolca anılmakta. 

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi ile gittiği bir mekandan atılma durumuna geldiği iddiaları, şarkıcı adına değişik tabirler oluşmasına yol açtı. İddialara göre, Yusuf Güney, bulunduğu mekanda içkinin de etkisiyle kavga çıkartıp, yaka paça mekandan atıldıktan sonra, dün akşam da buna benzer bir olay ile karşımıza çıktı. Yusuf Güney ve ona yakışmadığı iddia edilen bu davranışları, onun mekanlara alınmasına engel olarak yorumlanırken, yaşadığı tartışmalarda da, şarkıcının geri adım atmaması dikkat çekti. Tartıştıktan sonra soluğu polis merkezinde alan Yusuf Güney, içki içmediği beyenatını da verdi

İstanbul Bebek mevkisindeki bir gece klubünden, sevgilisi ile birlikte atılan Yusuf Güney; dün akşam da nezih bir mekana alınmadı. Ortaköy deki gece klübüne arkadaşları ile girmek isteyen Yusuf Güney, mekandan içeri girememesi sebebiyle, güvenlik görevlileriyle tartıştı. ' ben sanatçı Yusuf Güney, içeri gireceğim' diye kendini tanıtmasına rağmen, aldığı cevap ile daha da öfkelendi. 'Hayır' cevabını alan Yusuf Güney, bu nezih mekanın güvenliği ile girdiği ağız münakaşası ile, işte sanatçı nerede dedirtti. 
Editör: TE Bilişim