Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya’nın Arapgir İlçesi Kadın Kolları Başkanlığı, Malatya Kızılay Kan Merkezi yetkililerini ilçeye davet ederek kan bağışı kampanyası düzenledi.
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde 20 pilot ilde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Arapgir İlçe Kadın Kolları Teşkilatından destek geldi.
Malatya Kızılay Kan Merkezi tarafından ilçeye getirilen Kan Bağışı Konteynırı ile bağışta bulunmak isteyen vatandaşlardan kan alındı.
AK Parti Arapgir İlçe Kadın Kolları Başkanı Makbule Ulucan, yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından ’Bağışlanan her kan, kurtarılan üç can!’ sloganıyla sosyal sorumluluk projesine imza atıldı. Bu çerçevede Genel Merkez Kadın Kollarımız tarafından 20 ilimiz pilot bölge olarak seçildi. Bu illerin arasında Malatya’da bulunuyor. Biz de Arapgir İlçe Kadın Kolları Teşkilatı olarak böyle bir kampanyaya destekte bulunmak istedik. Olumsuz hava şartlarına rağmen İlçe Kaymakamımız Sayın Tekin Erdemir ’ in desteğiyle ve duyarlı vatandaşlarımızın katılımıyla AK Parti Arapgir Kadın Kolları İlçe Teşkilatı olarak bir ilke imza atmış bulunuyoruz. Burada amacımız toplumun, insanlığın yararına olabilecek her türlü aktivitenin içerisinde bulunarak, katkı sunmak adına var gücümüzle çalışmaya gayret göstermektir. “
Kaynak: iha