Malatya’nın Darende İlçesi’nde ulaşım hizmetleri toplantısı yapıldı
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hasan Alıcı, Darende ilçesinde ulaşım hizmetleri ile ilgili toplantı yapmak üzere ilçeye gelerek Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretin ardından ilçe şoför esnafı ile yapılan toplantıda konuşan Alıcı “Darende de hem Darende’den Malatya’ya hem de ilçe içinde toplu taşıma yapan araçlarımız var. İlçe içi toplu taşıma yapan arkadaşlarımızla görüştük bir değerlendirme yaptık. Onların çalışma şekillerini, güzergahlarını belirledik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verecekler. Biz bu toplantılarımızı tüm ilçelerimizde yapıyoruz vatandaşlarımıza daha kaliteli daha konforlu daha güvenli hizmeti toplu taşımayı nasıl yapabiliriz, sürdürülebilir taşımayı nasıl gerçekleştirebiliriz bunu yapmaya çalışıyoruz. Bugün de Darende ilçemizde Belediyemizle, şoförler odamızla ve şoför arkadaşlarımızla görüşmeler yaptık. Biz sorunları aşmak için buradayız, biz bu çalışmaları yaparken şoför arkadaşlarımızın da en rahat şekilde işlerini yapabilmelerini de amaçlıyoruz” dedi.
Toplantıda konuşan Darende Belediye Başkan Yardımcısı Tacettin Ateş ise, “Biz gerek vatandaşımız, gerekse taşıma yapan esnafımız için her zaman belirttiğimiz gibi belediye olarak onların şartlarını iyileştirme ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmeleri adına yapılması gerekenlerde yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.
Toplantıya Ulaşım hizmetleri daire başkanlığından uzmanlar, Darende Şoförler Odası Yetkilisi Ali Gök ve şoför esnafı katıldı.
Kaynak: iha