Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Turtay, Türkiye Tekvando Open Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda iyi bir derece elde etmek istediklerini söyledi.
Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan ’Turkish Open ve Avrupa Kulüpler Şampiyonası’ 25-30 Kasım tarihleri arasında Antalya’nın Belek ilçesinde yapılacak.
Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Turtay, şampiyona hakkında yaptığı açıklamada, "Türkiye’de yapılacak Turkish Open ve Avrupa Kulüpler Şampiyonası, Antalya’nın belek ilçesinde yapılacak. Bu önemli organizasyon 10 gün sürecek. Bugünden itibaren başlayacak olan turnuvaya katılacak olan Türk sporcuları ve antrenörlerimiz olacak. Malatya’dan 4 tane bayan ve erkek sporcumuz katılacak. Aynı zamanda Büyükler milli takım antrenörümüz Alaaddin Menekşe hocamızda bu organizasyonda görev alacak. Uluslararası hakemlerimizden Abdullah Kuzucu hocamız ve Engin Sarıkaya hocamız da görev yapacak bu maçlarda. Ben bu güzel turnuvaya katılacak sporcu kardeşlerime ve antrenörlerine başarılar diliyorum. Malatya’yı en güzel şekilde temsil edeceklerinden şüphem yok. Bizde yönetim olarak orada olacağız" dedi.
Kaynak: iha