Manisa Diyanet ve Gençlik Spor Kulübü tarafından Şehzadeler Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine spor malzemesi yardımında bulunuldu.
Geleceğin teminatı olan çocuklara sahip çıkmak için atletizm, badminton, güreş, masa tenisi ve Wushu branşlarında faaliyet gösteren Manisa Diyanet ve Gençlik Spor Kulübü, geçen yılarda olduğu gibi bu yılda öğrencilere yönelik spor malzemesi konusunda destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Kulüp tarafından Şehzadeler Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine futbol topu, basketbol topu, voleybol topu, badminton raket ve topları ile forma yardımında bulundu.
İmam Hatip okulların önemine değinen Diyanet ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener, “İmam Hatipli öğrencilerimize sporu sevdirmek, serbest zamanlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak ve sosyal aktivitelere katılımlarını sağlamak, fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu doğrultu da Manisa Wushu İl Temsilcisi ve aynı zamanda kulübümüzün hocası Yusuf Çetinkaya ile birlikte öğrencilerimize yönelik gerek okulda, gerekse Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde çalışmalar başlattık. Böylelikle çocuklarımızın boş vakitlerini sporla geçirip dışarıdaki kötü etkenlerden de uzak tutmuş olacağız” dedi.
Malzeme yardımından dolayı Diyanet ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener’e teşekkür eden Okul Müdürü Rahmi Aksoy ise, “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda okulumuza spor malzemesi desteği sağlayan Diyanet Spor’dan her zaman destek bekliyoruz” diye konuştu.
Kaynak: iha