Gediz Elektrik, Denizbank ile üreticilere ödeme avantajı sağlayan bir işbirliğini gerçekleştirdi. Gediz Elektrik Sarıgöl İşletme Müdürlüğü’nde düzenlenen protokol imza törenine Denizbank Sarıgöl Şubesi Müdürü Sevtap Karaoğlan ve Gediz Elektrik Sarıgöl İşletme Müdürü Hüsamettin Kardaş katıldı.
İki kurum arasında imza altına alınan protokol gereği, üreticiler tarımsal elektrik faturalarını üretici kart ile 6 aya varan faizsiz vadelerle ödeme avantajı kazandıklarını belirten Gediz Elektrik Sarıgöl İşletme Müdürü Hüsamettin Kardaş, "Sarıgöl’de 2800 tarısal sulama ile arazilerini sulamakta. Bölgemizde sulu tarım yapılması ve bu suyun tarlalarına ulaşana kadar harcanan enerjinin çiftçi maliyetini arttıran bir unsur olması nedeniyle, çiftçilerimiz zor günlerinde yanında yer alarak onlara destek olabilmek amacıyla, Denizbank ile işbirliği yaparak protokol imzaladık. Elektrik faturaları artık altı aya kadar vadeler halinde yapılabilmektedir.’’ dedi.
Denizbank Sarıgöl Şubesi Müdürü Sevtap Karaoğlan ise yaptığı açıklamada ’’Denizbank olarak tarımın ülke ekonomisine katkısının bilincindeyiz. Çiftçilerimize tarımsal sulama elektrik faturalarını altı aya kadar vadeli ödeme kolaylığı sağladık. Çiftçilerimize verilen üretici kart ile tüm hizmetlerimizden yararlanacaklar.Hayırlı uğurlu olsun.’’ diye konuştu.
Kaynak: iha