Yunusemre Belediyesi ile Güzel Sanatları Lisesi öğrencileri ortak Cumhuriyet etkinliği düzenliyor. Öğrenciler 3 gün sürecek program kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda koro ve solo konserleri verecek.
Yunusemre Belediyesi, Güzel Sanatları Lisesi öğrencileriyle Cumhuriyet Bayramı kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atacak. Manisa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu gurup solo ve koro konserleri verecek. 3 günlük etkinlik programı kapsamında meydanda Cumhuriyet temalı canlı performans resim çalışması yapılacak. Öğrencilerin yaptıkları resimler alanda sergilenecek.
Öte yandan Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün organizasyonuyla yaklaşık 150 motosikletçi 29 Ekim akşamı tüm Manisa’yı ve Yunusemre ilçesini dolaşarak bayrak şov yapacaklar. Motorcuların gösterisinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.
Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, tüm vatandaşları 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan etkinliklere davet etti. Etkinlikler Tarzan Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.
Kaynak: iha