Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ‘Zeyno ve Denyo’ isimli orta oyunu Kula’da vatandaşlarla buluştu. Yunus Emre Kent Meydanı Tiyatro Salonu’nda sergilenen oyun vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Manisa’nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte il de sunulan çalışmaların ilçelerde de sürdürülmesi kapsamında, ’Zeyno ve Denyo’ adlı orta oyunu Kula’da vatandaşlarla buluşturuldu. Tiyatroya Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,MHP Kula İlçe Başkanı İbrahim Kilimci, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.
OYUNA TAM NOT
Müzikal tarzda ilerleyen tek perdelik oyun, Kulalı tiyatroseverleri kahkahaya boğdu. Kahveci Satılmış’ın kızını evlendirme kararı alması üzerine, Satılmış Bey’de gönlü olan Katina Hanım’ın Zeyno için damat arayışlarına başlaması ve bununla birlikte ortaya çıkan muhteşem komedinin anlatıldığı oyun, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Oyunun sonunda sahneye davet edilen Kula Belediye Başkanı Tosun, tüm oyuncuları ve yönetmen Tayfun Şengöz’ü tebrik etti. Ardından Kulalı vatandaşların alkışları eşliğinde sahne selamı verildi.
Kaynak: iha