TEOG sınavlarında Mardin 3.’sü ve Kızıltepe 1.’si olan Eymirli Ortaokulu öğretmenlerine Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından takdirname verildi.
Geçen dönem yapılan TEOG sınavlarında Mardin genelinde 3. Kızıltepe genelinde 1. olan Eymirli Ortaokulu’nun başarılı öğretmenleri, İlçe kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından takdirname ile ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç ile beraber Eymirli Ortaokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Ermiş öğrencilerin başarısında payı olan okul müdürü Mesut Kılıç, A. Kerim Aslan, müdür yardımcısı Abdulcelil Akyol, fen bilgisi öğretmeni Ezgi Karadağ, matematik öğretmeni Kerim Aslan ve İngilizce öğretmeni Ayşegül Duman’a takdirname vererek başarılarının devamını diledi.
Okulda bazı sınıfları dolaşarak öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam Ermiş, daha sonra başarılı öğretmenlere takdirnamelerini verdi. Kaymakam Ermiş, "Eymirli Ortaokulu’nu ziyaret ettik. Geçen seneden beri TEOG sınavlarını değerlendiriyoruz. Okul bazında branş bazında adeta okulların röntgeni çekiliyor. Söz konusu köy okulumuz ilçede devlet okulları arasında birinci oldu diğerleri üçüncü ve dördüncü sıralarda yer alıyor branşlara göre değişiyor. Bundan dolayı başarının sırrını öğrenmek istedik öğretmenlerimizle görüştük velilerimizin de ciddi katkısı var ancak öğretmenlerimizin ekstra faaliyetlerinin olduğunu ekstra çocuklarla birebir ilgilendiğini ekstra eğitim faaliyetlerinin olduğunu gördük. Örnek bir okul eğitim kalitesi olarak ben kendilerine 5 öğretmene başarı belgesi verdim başarıların devamını diliyorum" dedi.
Kaynak: iha