O Hayat Benim 45. bölüm bu akşam saat 20.15′te Fox TV’de ekrana geliyor. O Hayat Benim dizisi yayın saatinden TV’den ya da Fox TV’nin internet sitesi sitesinden izlenebilir. Peki bu hafta O Hayat Benim yeni bölümde neler olacak? Dizinin bu haftaki bölümünde Mehmet Emir, Ateş’in peşine düşecek. İntikamını almakta olduğunu düşünen Ateş ise Bahar’ı kaybetmek üzere.

O HAYAT BENİM 44. BÖLÜM ÖZETİ
Edibe Atahan’ın işlediği suçlarla yüzleşip cezasını çekme vakti gelmiştir! Annesini kurtaramamanın verdiği azap Mehmet Emir’i altüst eder ve bunun acısını kardeşim dediği Ateş’ten çıkarmaya ant içer. Efsun ve Nuran ise bunca yaşam darmadağın olurken sırf kendilerini kurtarmanın derdindedir. Her şeyden habersiz klinikte tedavi gören Hülya, annesinin başına gelenleri öğrenince kendini kaybeder.
Hesap sormak için klinikten kaçar ve Ateş’in peşine düşer. Düşmanını can hanesinden vurmak, onun da en sevdiklerini kaybetmesini sağlamak bir amacıdır. İntikamını almakta olduğunu , ailesinin artık huzur içinde uyuyacağını düşünen Ateş, Bahar’ı kaybetmek üzere olduğunu çok fazla geç ayrım edecektir. 
Editör: TE Bilişim