İzmir'de Metro'da terlikle kitap okuduğu için fotoğrafı çekilip sosyal medyada paylaşılan Ali Uçar isimli genç dün akşam Beyaz Show'a çıktı. Metroda kitap okurken gizlice resimi çekilerek terlikli olduğu için kendisiyle alay edilen Ali Uçar, dün akşam Beyaz Show'a katıldı. Beyaz programına, metroda kitap okurken çekilen fotoğrafı sosyal medyada 'terlikli keko' olarak yayınlanan Ali Uçar'ı çıkardı. Facebook'ta elinde kitap ve ayağında terlikleriyle fenomen olan İzmirli Ali Uçar, fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan kişiye dava açmayı düşünmüyor. Metroda kitap okurken gizlice fotoğrafı çekilerek terlikli olduğundan dolayı kendisiyle alay edilen Ali Uçar, dün akşam Beyaz Show'a yer aldı .

İzmir'de metroda kitap okurken, fotoğrafı çekilen ve sosyal medyada "Entel olcam, kız tavlıcam diye kendini yırtan izban kekosu terliklerine bayıldım" notuyla paylaşılan Ali Uçar, yayınladığı bir mesajla gündeme gelmişti.

O GENÇ CANLI YAYINDA HAYAT DERSİ VERDİ
Beyazıt Öztürk, programının bu akşamki bölümünde İzmirli o genci konuk etti. Duruşu ve sözleriyle beğeni toplayan Ali Uçar,
programda kendisini tanıttığı anlarda seyircilerden alkış aldı. İlkokulu 6. sınıfta bıraktığını belirten Uçar, herkese hayat dersi verdi. 
Editör: TE Bilişim