TV8’in ilgiyle izlenen yarışma programı ‘İşte Benim Stilim’de 13 Mart Cuma akşamı yine bir eleme gecesi yaşandı. Jüri üyeliğini İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in yaptığı eleme gecesinin konuk jüri üyesi Burcu Esmersoy olurken, İsmail YK da programa şarkılarıyla renk kattı. Her hafta farklı bir konseptin yer aldığı yarışmanın bu haftaki konsepti ‘dans’ oldu.

Dans konsepti ile yarışan yarışmacılardan en düşük puanı Maria Surina aldı.Yarışmacılarında Çiğdem Çelik'in adını vermesiyle iki yarışmacı jürinin önüne çıktı.Jüri üyelerinin çoğunlukla Maria demesi,güzel yarışmacıyı hüzünlendirdi.Yarışmaya veda eden Maria arkadaşlarıyla veda ederek stüdyoyu terk etti.

Maria Surina'nın hayatı ise herkesi şoke etti.Dedesi Türkmen Ananesi Polonyalı olan güzel Maria'nın İvana Sert'e benzerliği herkesi şaşırtmıştı.En büyük hayalinin hukuk fakültesini bitirmek olduğunu belirten Surina,bu hayalinden vazgeçip okulunu dondurmuş.Yarışmadan da elenen genç kızın şimdilerde ne yapacağı ise merak konusu.
Editör: TE Bilişim