Karagül dizisi 80. bölüme kadar heyecan dorukta devam ederken 17 Nisan tarihinde ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacak? Karagül bu Cuma ekranlara geliyor, peki, son bölümde neler oldu?

Karagül 80. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleri ile herkesi ekrana kilitlen Karagül yeni bölümü ile 17 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Fox Tv'de..

Son bölümde yaşananlar..

Trafik kazası sonucunda Kendal ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Ölüm döşeğinde olan Kendal’ın haberi Kadriye ile birlikte fabrikadakilere de ulaşır. Panik başlar. Ve alacaklılar kapıya dayanır.

Bu durumdan en büyük payı Baran alırken, Kadriye ve Kenan bu işe el koysa da girilen krizden çıkmak artık o kadar kolay değildir. Gitmekten vazgeçen Serdar ve Deniz için yeni ve umutlu bir bekleyiş başlar.

Baran’ın ön ayak olduğu kafe işi için herkes kollarını sıvar. Kafe başta Narin ve Ebru olmak üzere herkes için yeni bir nefes olacaktır. Melek’in Sabri’yi ziyarete gittiği sırada Sabri’yi gören birisi jandarmaya ihbar eder.

Bu durum o sırada orada olan Özlem için hiçte iyi sonuçlanmayacaktır. Diğer yandan Kasım’ın ısrarlı aramaları sonucunda, Özlem kaderinin değişeceğini bilmeden kendi sonuna doğru hızla yürümektedir. 
Editör: TE Bilişim