Fettan Güzel Gözde Kansu Medcezir'e Bomba Gibi Geldi. Dizi setlerinin güzel yüzü Gözde Kansu Medcezir'e yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. En son Ankara'nın Dikmen'i dizisinde Dikmen'in yengesi rolünde oynayan Kansu , daha önce de pek çok dizide rol almıştı. Medcezir'in reytingleri düşüyor derken Olcay karakteriyle diziye girecek olan Gözde Kansu izlenme oranlarını nasıl etkileyecek bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.
Medcezir 67.Bölümde de Reytingler Düşerse Final Geliyor. Bu iddia sosyal medyadaki Medcezir hayranlarını çok üzdü. En son yayınlanan Medcezir 66.bölümde AB 'de reytinglerin düşük gelmesi herkesi şaşırttı. Medcezir'in senaristide dayanamayıp sosyal medyadan duruma açıklık getirmek zorunda kaldı.

Twitter'dan içini döken Ece Yörenç ”Ben bu reytingleri hiç ciddiye almıyorum, siz de almayın, keyfinize bakın” dedi. Dizi senaristi de reyting sistemi hakkında sitemde bulunurken pek çok dizi yakın zamanda reyting alamama sebebiyle yayından kaldırılmıştı. İddialar Medcezir hayranlarını üzerken Medcezir 67.bölümde yaşanacaklar büyük merak uyandırdı. 
Editör: TE Bilişim