FOX TV’nin yeni dizisi “Ömrüm Sessiz Bir Çığlık” henüz yayınlanmadan dikkatleri üzerine çekti. Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisi ne zaman başlayacak, merak ediliyor. Pastel Film yapımı olacak olan dizide Tolga Sarıtaş, Fırat Tanış, Leyla Faray, Güven hokna gibi ünlü isimler yer alacak…


Dizi savaşları kaldığı yerden devam ediyor. FOX TV ekranlarına ise yepyeni bir dizi katılıyor. Dizinin ismi “Ömrüm Sessiz Bir Çığlık” olarak açıklandı.

O Hayat Benim isimli dizinin yapımcısı olan Pastel Film tarafından yapımı üstlenilen ve Ersin Gök, Pınar Ordu Aslan, Talat Karagöz, Serdar Soydan ve Evin Çamdoruk’un kaleme alacağı dizi FOX TV ekranlarında yer alacak.

BAŞROLLER ÇOK KUVVETLİ !

Başrollerde ise çok önemli isimler yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl’ın şehzadesi Tolga Sarıtaş;

Üç Arkadaş dizisinde rol alan Leyla Faray

Yaprak Dökümü ve Huzur Sokağı’ndan Güven Hokna

Geniş Aile’nin Koyu Bilal’i Fırat Tanış

dizide başroller olarak yer alacak.

DİZİNİN OYUNCULARI

Dila Danışman, Burak Sergen, Özlem Başkaya Bülent Bilgiç, Gizem Derici, Eylem Yıldız, Özgül Kavruk, Musa Çicek, Serkan Şenalp, Ebru Üstüntaş gibi isimlerde yer alacak.

DİZİNİN KONUSU

"Bursa'nın zengin ailelerinden birinin veliahtı olan ‘Ejder' (Tolga Sarıtaş), iyi bir eğitim alıp, askerliğini de yaptıktan sonra işin başına geçer. ‘Ejder', birkaç günlüğüne gittiği İstanbul'da tanıştığı piyanist ‘Nağme'ye (Leyla Feray) delicesine aşık olur ve kim-seye haber vermeden onunla evlenir. ‘Ejder'in Bursa'ya götürdüğü ‘Nağme'nin ‘Yetinmezler Çiftliği'nde aileye dair öğrendiği gerçeklerden sonra evliliğe olan inancı sarsılır, ama pes etmez.”

 
Editör: TE Bilişim