Ada Konseyinde bu akşam neler yaşanacak? Survivor All Star’da heyecanla beklenen gün geldi. Heyecanla beklenen yarışmanın sonunda dokunulmazlık oyunu hangi takımın olacak? Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında dokunulmazlık oyununda hangi zorlu oyun yarışmacıları bekliyor? 6 Nisan 2015 Pazar akşamı oynanacak oyunda Ünlüler mi? yoksa Gönüllüler mi kazanacak?

Survivor All Star’ın en önemli oyunlardan biri; dokunulmazlık oyunu! Dokunulmazlık sembolünü kazanmak her iki takım için de çok önemli. Ünlüler de gönüllüler de kendi takımlarından bir yarışmacıyı daha kaybetmemek için kıyasıya mücadele edecek. Ardından yapılan konseyde ise en çok kimin ya da kimlerin isminin yazıldığı belli olacak. Geçtiğimiz hafta ünlülerin kaybettiği dokunulmazlık oyunu sonucunda adaya veda eden isim Almeda oldu. Bu hafta hangi takım oyunu kazanıp dokunulmazlığı alacak? Ünlüler takımı geçtiğimiz hafta bir yarışmacısını daha kaybetmekten ve Anıl’ın devam eden sakatlığından nasıl etkilenecek? Gönüllüler takımı bu hafta nasıl bir performans sergileyecek?

Bu akşam Survivor All Star’da dokunulmazlık sembolü için de kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Kıbrıs’taki büyük finale gitme yolunda büyük önem taşıyan bu ödülü hangi yarışmacı kazanabilecek?

 
Editör: TE Bilişim