Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü İsa Sansar ve bölge muhabirleri, SUN TV Genel Koordinatörü Ali Adalıoğlu ve Haber Müdürü Tahir Özgür, Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, Genel Yayın Yönetmeni Deniz Tuncay Akkapulu ve Haber Müdürü Recep Erdoğan Vali Özdemir Çakacak’a ’hoşgeldiniz’ ziyaretinde bulundular.
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim, Vali Çakacak’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileterek, “İlimize hoş geldiniz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak ise yerel basının bulunduğu yerde yaşanan olay ve gelişmeleri doğru ve hızlı bir şekilde kamuoyuna aktaran, o bölgenin ihtiyaç ve sorunları hakkında yöneticilere yol gösterici olan önemli kurumlar olduğunu dile getirerek, Başkan Yetim ve yöneticilere Tarsus ilçesine yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim’in ardından Anadolu Ajansı Bölge Müdürü İsa Sansar, Baş Muhabir İsmail İçer ve bölge muhabirleri de ziyaret etti. Vali Çakacak, Bölge Müdürü ve AA muhabirleri ile gerçekleştirdiği sohbette 8 dilde yayın yapan Anadolu Ajansı’nın başarılı yayıncılık anlayışı ile Türkiye’nin sesini dünyaya duyurmasının yanı sıra tüm dünyadan olay, gelişme ve haberleri doğru, hızlı ve tarafsız bir şekilde aktararak kamuoyunu bilgilendirdiğini açıkladı.
AA Bölge Müdürü Sansar ise ajans faaliyetleri ve projeleri ile ilgili bilgi vererek kendilerine vakit ayırdıkları için Vali Çakacak’a şükranlarını sundu ve başarı dileklerini iletti.
SUN TV Genel Koordinatörü Ali Adalıoğlu ve Haber Müdürü Tahir Özgür ise yerel televizyonların yaptıkları yayınlarla Mersin gündeminin diğer illerde de fark edilmesini sağladıklarını ifade etti.
Vali Çakacak’da bunun Mersin’in olumlu tanıtımı için büyük bir fırsat olduğunu dile getirerek Adalıoğlu ve Özgür’e çalışmalarında başarılar diledi.
Kanal 33 Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, Genel Yayın Yönetmeni Deniz Tuncay Akkapulu ve Haber Müdürü Recep Erdoğan da Mersin gündemini hızlı bir şekilde tüm Mersin’le paylaştıklarını, Mersin halkının tüm gelişmeleri anında öğrenmeleri için çalıştıklarına dikkat çekerek, “Mersin’e hoş geldiniz, hayırlı olsun” dileklerin iletti.
Kaynak: iha