Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından 2’incisi düzenlenen ‘İl Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.
Amasya’da düzenlenen 2’inci İl Belediye Başkanları Toplantısı dün sona erdi. Toplantıya, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ve aralarında Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın da bulunduğu 30 ilin belediye başkanları katıldı.
Amasya’da 3 gün boyunca devam eden toplantılarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, toplantıların oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Amasya’da bulunmak bizleri çok mutlu etti. Başta Amasya Belediye Başkanımız Cafer Özdemir Bey olmak üzere bütün Amasyalılara misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül’ün ilk olarak belediye başkanları ile bir araya geldiğini ve belediyelerin sorun ve sıkıntılarını dinlediğini vurgulayan Asya, son olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun belediye başkanları ile toplantı yaptığını kaydetti. Asya, toplantıda ülke gündemi ve çözüm sürecinin ele alındığını ve sürecin devam etmesi için herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmesi konularının konuşulduğunu söyledi.
Kaynak: iha