AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları üyesi gençler 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle emekli olan öğretmenleri ziyaret etti.
AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Av. Rauf Yanar ve beraberindeki gençler, emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı. Emekli öğretmenlere gün dolayısıyla teşekkür plaketi veren AK Partili gençler öğretmenler ile bir süre sohbet etti.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Rauf Yanar yaptığı açıklamada; “24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları olarak ilimizde görev yapıp emekli olan öğretmenlerimizi ziyaret ederek onlara günün anısına birer plaket takdim ettik. Halen öğretmenlik görevinde bulunan öğretmenlerimizi tüm öğrenci arkadaşlarımız hatırlıyor. Ancak bizlerde bugüne kadar eğitime gönül vermiş ve emekli olmuş öğretmenlerimizi ziyaret ederek bir farklılık yaratmak istedik. Nasip olursa bu uygulamamızı geleneksel hale getireceğiz. AK Parti Gençlik Kolları olarak tüm öğretmenlerimizin bu mutlu günlerini kutluyor tüm öğretmenlerimize saygılarımızı sunuyoruz’’ şeklinde konuştu.
Kaynak: iha